Årets första smulpaj

Igår bakade jag årets första smulpaj, det fick bli en klassisk variant med färska jordgubbar och rabarber.
Till det serverades vaniljvisp!
 
Mmm......heavenly good!
 
 
 
Evje
2013-05-19 @ 23:10:09

Å har aldrig testat rabarber och jordgubb i paj. Låter supergott

Svar: Har du inte!? Det är ju nästan den vanligaste kombon!
Chokladfreaks

Dennis
2013-05-24 @ 14:18:16
URL: http://withyen.se

Satan i gatan så gott!!!

chimelle
2013-06-14 @ 10:54:50
URL: http://chimelle.se

Jag ska laga en rabarber/jordgubbspaj idag och tar gärna emot tips/recept om du har något bra? :)

Svar: Vad gott, det är svårt att misslyckas med smulpaj men ett tips jag har är att låta den stå i ugnen lite längre än vad det står i receptet så att den blir sådår fint gyllenbrun och knaprig och ät den helst när den har svalnat helt annars är den ganska "blaskig". Den måste vara fast, då är den godast. Här nedan länkar jag till grundreceptet som jag använder till smuldegen sen kan du välja vilka bär och frukter du vill ha. =) http://chokladfreaks.blogg.se/2010/july/jorgubbs-och-hallonsmulpaj.html
Chokladfreaks

Chimelle
2013-06-14 @ 12:51:39
URL: http://chimelle.se

Okej då ska jag ge det ett försök, tycker ofta smulpajer kan bli för söta men provar ditt recept!

Svar: Ja men har du rabarber så blir den ju ganska syrlig. =)
Chokladfreaks

Hanna
2013-06-15 @ 11:34:25
URL: http://sweetstrawberries.blogg.se

Åhh, smulpaj är den godaste sorten!!! :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0