VåffeldagenIngen har väl missat att det är våffeldagen idag!!? Inte jag iaf!

Jag "firade" denna dag med att göra våfflor med 7st av mina klasskamrater hemma hos mig. Eftersom vi blev så många så bestämde vi oss för att köpa våffelmix för det var lättast för oss. De blev iaf jätteoda och alla åt sig mätta på minst 3 våfflor var.


Vi hade turen att ha en gammal våffelexpert bland oss, det visade sig att Elin jobbat som "våffel-maker" i 3 år.Alla bidrog med någonting, Therese smälte smöret

 

Kristin blandade och serverade saft
Karin dukade bordetAnders som inte kom med på bild vispade 1L grädde!

Resten, ja vi åt och diskade i efterhand!Vi hade iaf jäkligt trevlig och gott var det!

Seg kladdkaka och nya Polly Aloha

Usch vad dålig jag är på att updatera numera. Jag har varit i Sälen en vecka nu och åkt skidor med klassen, det var underbart och jättekul iaf.

Igår tog jag mig tid till att baka en kladdkaka med ett nytt recept från Leila Lindholms bok "A piece of cake".
"Min sega kladdkaka" kallar hon den och den var verkligen oemotståndligt god och seg precis som en kladdkaka ska vara. Jag och min bästa vän åt två bitar var med massa grädde på och det var sjukt gott!

Receptet finns att hitta här! Måste provas!Hur god ser inte den ut med bitar av mörk blockchoklad!!?Något annat som jag fallit för just nu är nya Pollygodiset med smak av hasselnötter och kokos. Perfekt kombination med mjökchokladen! Jag är helt såld! Gå och köp den nu!!!

Great weekend!

Jag har spenderat denna helg med mina två allra bästa vänner och vi har haft så himla roligt.  Vi lagade världens godaste pastarätt med kyckling,champinjoner,lök, persilja och gräddsås. Till det åt vi vitlöksbaguetter (mums)De ville så gärna vara med i bloggen så det fick de ;)
Vår "efterrätt" besto av detta! Visst är det kul att baka men ibland orkar man faktiskt inte och det lättaste är att köpa hem en massa gott!

Hoppas ni haft en trevlig helg, det har iaf jag!

RSS 2.0