♥Drömmen om Marabou som blev sann♥

Alltså det här är så sjukt att ingen kommer tro mig men igår kväll drömde jag om att det kom ut en ny Marabou med smak av kokos! Idag när jag gick ner till ICA så såg jag att de fått in nya Marabou Polka men även en ny smak och gissa vad det var för smak, MARABOU KOKOS i rulle!!!Hur jäkla sjukt är inte det, just nu ligger dessa godbitar högst upp på min topplista av Marabou choklad!
Jag har sagt det förr och jag säger det nu, choklad + kokos är en oslagbar kombination.

Toppbetyg för att den smakar helt underbart =)

5/5En POLKA fick också följa med hem och oj vad god den var, över min förväntan faktiskt! Smakar nästan precis som Mint krokant fats lite mer tuggmotstånd med bitarna av polka i. Väldigt fräsch smak! Den får också toppbetyg av mig för jag är helt förälskad i Marabou idag.

5/5

Royalepaj med mördegsbotten

Idag bakade jag en paj med olika sorters bär!
Receptet kommer självklart från "A piece of cake" och jag tyckte att det passade perfekt nu till våren (fast det regnade idag iofs). Den var iaf jättegod och jag och en kompis åt den med gräddglass =)

Rocky Road med DaimkrossDet godaste och enklaste godiset kan man fixa hemma helt själv!

Rocky Road har jag gjort tidigare med dumle, mashmallows, jordnötter och choklad.

Igår valde jag en annan variant med samma ingredienser förutom att jag bytte ut Dumle till Daimkross.

Jag tycker att det var mycket godare med Daimkross för när Dumlen stelnar kan den bli riktigt hård och seg och fastna i tänderna medan medan Daimkrossen är lite lättare att bita i ;)

Prova er fram och använd olika ingredienser, man kan aldrig misslyckad med Rocky Road! 

RSS 2.0