Våffeldagen

Det känns som om varenda person jag känner har ätit våfflor idag och jag ville givetvis inte vara sämre så självklart åt även jag våfflor till middag efter jobbet.
 
Man kan ju äta våfflor med lite matigare tillbehör men eftersom smeten var söt så fick det bli söta våfflor denna gång, det var sjukt gott. Synd att jag inte tänker på att äta det oftare. Jag ska nog äta osötade våfflor nästa gång och prova med crème fraiche och rödlök till. Mmm... :)
 
 
 

Blåbärsbars

Baktanten har varit i farten igen och idag bjöds det på blåbärsbars.
 
Jag skulle egentligen iväg och träna efter jobbet idag men när jag kom hem så kände jag mig riktigt seg.  Jag bestämde mig för att gå ner till affären och handla lite baktillbehör och baka något gott. Ja, det är sånt jag får för mig att göra när jag är seg och trött, jag bakar för att piggna till lite!
 
Det fick bli Roy Fares blåbärsbars. De blev väldigt goda och jag tycker att det är så himla bra att han har spelat in videos på hur man ska göra till alla sina recept. Kolla in hans sida här på recept.nu.
 
Jag åt de med en klick vaniljvisp men de är nog godast med vaniljglass! =)
 

 

God smoothie till frukost

Vad hände med alla goda bakverk!!? Jag tycks inte göra annat än smoothies nuförtiden men så blir det ibland när man hakar på olika trender som smoothietrenden t.ex.
 
Jag gjorde en riktigt god grön smoothie med en massa nyttigheter nyss! Riktigt mättande och god är den tack vare avokadon och bananen.
 
Recept för 2 glas eller i detta fall då, 1 burk!
 
1 mogen avokado
1 mogen banan 
2 nävar babyspenat 
1 tsk vaniljproteinpulver 
4 dl mandelmjölk
1 tsk korngräs

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa samman till en jämn smoothie.

Häll upp på glas.

Toppa gärna med lite hackade nötter och låt stå i kylen innan servering!

Mums! Jag tänker dricka min till frukost imorn! Väldigt lyxig frukost!

 
 
 
 
RSS 2.0