Tänk så mycket man äter på sommaren ändå

Mina sista dagar i Uppsala spenderade jag med mina allra bästa vänner, jag har varit på picknick, badat, haft vattenkrig igen, grillat, brunchat, fikat och turistat i Uppsala. Men det som jag gjort mest är ätit massor och åter igen massor med mat och framförallt onyttigheter. Konstigt för vanligtvis tappar man mataptiten när det är varmt men nu verkar det vara tvärtom för mig.
Nu är jag i Malmö iaf, jag kom fram hit kl fyra och när jag kom hem väntade ett helt bord med libanesisk mat som min mamma gjort åt mig. Jag känner mig så uppblåst nu, jag tog med min bok "A piece of cake" så jag undrar hur denna sommaren kommer gå. Får se om jag bakar något gott i veckan.

Min sommar i bilder

Jag har några roliga veckor att se fram emot i sommar. På tisdag åker jag till Malmö och därefter till gotland, malmö igen och sen till grekland.  Jag ska resa en hel del i sommar, jag räknade ut att under 8 veckor så kommer jag åka tåg 1 gång och flyga 5 ggr! Det innebär att det blir mycket avgasutsläpp för min del då men jag får väl kompensera det med att köpa ekologiskt =) 

Bild från i onsdags då vi var i naturreservatet Kungshamn-Morga utanför Uppsala


Privata bilder från 2007 -2008


Bilder från google

Bilder från min bästa väns brorsa, tänk att jag ska ligga på den stranden sen och bara glassa i solen =)

Jobba, grilla och nu käkar jag jordubbar med chokladIdag har jag jobbat, grillat med en kompis och hennes vänner och sen köpte jag 1L svenska jordgubbar för bara 15kr =) Svenska jordgubbar är det bästa som finns. Kön till ståndet var över 10m lång men jag gick förbi nyss och de höll på att packa ner allt och då fick jag köpa en sista liter. Nu ska jag sitta och käka jordgubbar med min söta Miranda choklad som jag fick i present när jag "fyllde år" i måndags. Visst är de gulliga på bilden? Ha en trevlig kväll!
RSS 2.0