Metallic



Jag bakade en sats cupcakes igår kväll och smetade på resterande frosting som blev över från i lördags!
Nu kan man ju ändå frysa in de och ta ut när man vill ha något gott!

En fråga

Jag gjorde en chokladfrosting igår och det blev på tok för mycket frosting över!

Min fråga är helt enkelt vad jag ska göra av allt?

Jag funderar på att baka en ny sats cupcakes och bre på frostingen och sen frysa in allt men det borde väl gå att bara frysa in frostingen med, eller?

Tacksam för svar!


A piece of my heart♥



På måndag är det alla hjärtans dag och även om många tycker att det är löjligt så tycker jag ändå att det är fint att tänka lite extra på sina nära och kära.

Idag bakade jag smördegshjärtan med hallon och vaniljsås i. Väldigt lätt och gott och perfekt att ge bort i present!

I tisdags fick jag cupcakes och en semla av Euge så idag tänkte jag bjuda henne och hennes familj på dessa små hjärtan!

Allt man behöver är smördeg, en pepparkaksform, vaniljsås, lite hallon och florsocker!

1. Tryck ut små hjärtan i smördegen och lägg de på en plåt.
2. Grädda de i ugnen på 225grader tills de fått fin färg.
3. Skär de rakt itu på mitten och fyll de med hallon och vaniljsås.
4. Lägg på locket och pudra med florsocker!
5. Ät de helst med detsamman när de är krispiga, efter ett tag blir de mjuka!

RSS 2.0