Dåligt med bakning i Visby

Dåligt med updatering på Visby, jag hinner inte göra annat än jobba och äta glass efter jobbet haha. Nu har jag iaf besökt Sveriges största glassbar med 100 olika smaker. Så typiskt att mitt huvud täcker texten haha jag får skylla på den dåliga fotografen!Jag har iaf hunnit gå ut lite och sett alla söta små hus bl.a Visbys minsta hus på 14kvm. Inne fanns allt rum, toa och pentry, de ska ha 1 450 000 kr för det, helt absurt!

 

Visby dag 4, Rosornas stad!


Jag har jobbat två dar i rad nu men idag var jag ledig. Jag passade på att gå ut och upptäcka staden lite. Jag älskar Visby, alla små gränder och alla söta hus med rosenbuskar. Titta bara så fint det ser ut överallt. Jag strosa omkring i innerstaden i 3 timmar och satte mig ner på en sten vid havet och läste en bok, det var så himla avkopplande.

Eftersom detta är en bakblogg lägger jag även in en bild på den supergoda glassen som jag åt idag. Jag tog 3 kulor för 40:- Det blev cheesecake, körsbär och belgiskt choklad, mums det var så värt det. Jag kan inte förklara smaken men den var krämigare än vanlig glass och lite tuggummiaktig eller typ som mozarellaost, haha låter konstigt men sjukt gott var det.

Visby i bilder

Ja, då var min andra dag på Visby avklarad, igår var jag ledig ocg jag hann fota lite på stan men inte så himla bra bilder. Idag hade jag iaf mitt första pass på jobbet vilket var roligt men jobbigt, jag är dödstrött. Här är iaf lite klickbara bilder!

 

Ingången till Innerstaden som är omringad av ringmuren och lite bilder från innerstaden.
Creperie & logi by day and night. Utanför en gullig gammaldags godisaffär och en supergod alkoholfri drink som jag drack igår.

Så äntligen, det tog åratal att ladda upp bilderna, nu ska jag vila lite jag är så himla trött nämligen. Ha det fint!
RSS 2.0