Nektarinrosor
Jag blev inspirerad av Kelly att baka dessa fina nektarinpajer.
Det var lite knepigt att få nektarinerna att se fina ut men jag tycker ändå att resultatet blev helt ok för att vara första gången.
De består av pajdeg i botten, vaniljkräm i mitten och nektarinskivor.
Lite tips!
Mördegen längst ner i botten var väldigt god men den blev lite hård, man ska nog ta ut de lite innan de hunnit bli för hårda.
I receptet står det att man ska använda fasta nektariner, jag tycker att det hade varit bättre med lite mer mogna eftersom de här ar alldeles för hårda för att böja runt formen.
Dessutom var det ganska svårt att äta de med sked eftersom det var så mycket nektariner ovanpå.
Det här är inget jag kommer baka igen men det var kul att prova på. Dessutom är de väldigt fina att se på iaf!
Det var
URL: http://fotofia.blogg.se
Åh hur gör man dom där rosorna? Skivar man nektarinen och lägger skivorna omlott eller hur gör man? :)