Test: Hi hat cupcakes

Idag tog jag mig vatten över huvudet när jag försökte mig på att baka Leilas Hi Hat cupcakes.

Jag har länge velat prova detta recept men varit rädd för att misslyckas.

Det gick inte alls som jag hade tänkt mig, allt blev bra förutom marängen som är själva grejen med Hi hat cupcakes.

Jag fick stå och vispa länge tills marängen blev tjock och fluffig, 15 minuter för att vara exakt.

Jag trodde att den var färdig men ack så fel jag hade, efter att ha spritsas på tre cupcakes smakade jag av marängen; den var kornig och smakade socker. Sockret hade tydligen inte smält ordentligt under vispningen.

Tur att jag bara testade på tre cupcakes annars hade många ingredienser gått till spillo. 

De var iaf ätbara om än väldigt söta, nästa gång kommer jag ha mindre socker i marängen och mer tålamod. Helt klart värda ett till försök!

Jag tog med två stycken till Angelica i en söt box från Magnolia Bakery!




Ursäkta för de dåliga mobilbilderna!

Katarina
2011-11-25 @ 03:26:05
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com

Så söta de blev!

Anonym
2011-11-25 @ 06:48:08
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

gud vad gott!

Anonym
2011-11-25 @ 11:25:10
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

sv: aj de är supergott:D

Sara
2011-11-30 @ 23:44:23
URL: http://santapola.blogg.se/

Sv: Jag har planerat att göra det men jag vet inte när det blir av, du får hålla utkik på bloggen! :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0